Sponsors

 • Qfast

  Qfast

  Qfast ICT en Telecom is al jaren een onafhankelijke aanbieder van data-, telecommunicatie en IT diensten voor de eerstelijns praktijken in de Zorg. Met uitgebreide kennis rondom dentale systemen en netwerken helpen wij onze klanten om zo optimaal mogelijk te kunnen werken in hun dagelijkse gang van zaken. Opererend vanuit centraal Nederland bedienen wij alle praktijken door heel het land.
 • Voorpraktijken

  Voorpraktijken

  Als praktijkhouder heb je veel aandachtsgebieden. Natuurlijk weet je dat het slim is om jaarlijks aandacht te besteden aan contracten voor onderhoud van de airco, voor wachtkamertijdschriften, blusmiddelen, energie enzovoorts. Je komt er alleen simpelweg niet aan toe. Uitbesteden van dit soort aandachtsgebieden kan daarom een uitkomst zijn. Voorpraktijken vindt vaak allerlei verbeteringen en besparingen én regelt dit van a tot z voor je. Ook worden die contracten vanaf dat moment voor je in de gaten gehouden. Natuurlijk blijf je zelf de regie houden. Dat is slim managen. Voorpraktijken, Altijd Een Goed Contract.
 • Dentalair

  Dentalair

  Dentalair is dé gespecialiseerde groothandel voor de tandheelkundige markt. Wij leveren al ruim 50 jaar dentale apparatuur, equipment en verbruiksmaterialen aan tandartsen, mondhygiënistepraktijken en poliklinieken voor kaakchirurgie. In de afgelopen jaren hebben wij ons dienstenpakket flink uitgebreid. Dentalair Consumables, Dentalbouw, Dentalverhuur, Dentaldigit en Peters Interieurbouw. Iedere discipline werkt zelfstandig, heeft zijn eigen specialisme én wordt vertegenwoordigd door topmensen op het specifieke vakgebied. Uiteraard is er veel synergie tussen de afdelingen: een project voor bouw of inrichting van een dentale praktijkruimte komt het beste tot zijn recht in samenhang en samenwerking. Ons ruime pand in Dordrecht functioneert niet alleen als bedrijfsruimte maar tevens als showroom. Wij ontvangen onze klanten hier graag ook buiten kantooruren om te laten zien wat we allemaal kunnen bieden. Dentalair is ook in het noorden van het land vertegenwoordigd! Om precies te zijn in Leek, onder de rook van Groningen, hebben we onlangs een gloednieuwe vestiging geopend. Met deze nieuwe locatie zijn we letterlijk dichterbij opdrachtgevers in het noorden en oosten van het land. Voor contact met onze vernieuwde binnendienst en servicemonteurs en voor onderhoud of reparatie kunnen wij natuurlijk naar u toe komen, maar u bent ook van harte welkom op onze nieuwe locatie!