Sponsors

 • Henry Schein

  Henry Schein

  Henry Schein staat voor het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde producten en diensten voor de gezondheidszorg en het verlenen van betrouwbaar advies aan onze klanten, zodat zij hun patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden en de efficiëntie en rentabiliteit van hun praktijk kunnen verbeteren.
 • Dental Plek

  Dental Plek

  Dental Plek is hét online platform voor uw praktijk: een makkelijke en veilige omgeving voor al uw interne en externe communicatie- en documentatiestromen. Het is een centrale plek waar iedereen in de praktijk zijn of haar taken gemakkelijk beheert. Dental Plek maakt het werk binnen uw praktijk overzichtelijker, leuker, veiliger en het voldoet aan de meest actuele wetgeving. Onmisbaar binnen uw praktijk!
 • Vertimart

  Vertimart

  Vertimart speelt een centrale rol in de automatisering van tandartspraktijken. Wij bieden een breed scala van producten en diensten aan. Ons team is dagelijks bezig met het ontzorgen van meer dan 2800 mondzorgpraktijken op het gebied van hun praktijkautomatisering. Onze klant heeft één aanspreekpunt voor alles op het gebied van automatisering. De tandarts kan zich hierdoor blijven focussen op zijn core business: Optimale mondzorg.
 • XO care

  XO care

  Al meer dan 60 jaar voorziet XO CARE tandartsen van hoogwaardige tandheelkundige apparatuur. Op het hoofdkantoor in Denemarken streeft het gespecialiseerd personeel er naar topkwaliteit te bereiken in ontwikkeling, productie, verkoop en service van tandheelkundige apparatuur. De samenwerkingsovereenkomsten met distributeurs in meer dan 30 landen wereldwijd maken het de tandartsen overal mogelijk hun patiënten de best mogelijke "XO CARE" te bieden.
 • Qfast

  Qfast

  Qfast ICT en Telecom is al jaren een onafhankelijke aanbieder van data-, telecommunicatie en IT diensten voor de eerstelijns praktijken in de Zorg. Met uitgebreide kennis rondom dentale systemen en netwerken helpen wij onze klanten om zo optimaal mogelijk te kunnen werken in hun dagelijkse gang van zaken. Opererend vanuit centraal Nederland bedienen wij alle praktijken door heel het land.
 • Wachtkamerschermen

  Wachtkamerschermen

  Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte patiënteninformatie systeem in wachtkamers. Met een Wachtkamerschermen® systeem kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk. Wachtkamerschermen® is marktleider in praktijkschermen voor de zorg en biedt u een narrowcasting oplossing die zich heeft bewezen in de zorg bij artsen en specialisten.
 • Famed

  Famed

  Famed is sinds 1988 een financieel dienstverlener in de zorgsector en marktleider in omvang. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties nemen wij de tijdrovende zorg over de financiële administratie van zorgaanbieders uit handen.
 • Mondfotografie

  Mondfotografie

  Ik kom op locatie om tandartsen en hun teams uniform en met een vast protocol betere dentale foto’s en video te laten maken (instellingen camera, privacy patiënt, etc.) Bij mijn workshop krijgt men een certificaat, documentatiemap, tips en trucs en KRT-punten: verder neem ik na 2 maanden contact op voor nazorg.
 • Voorpraktijken

  Voorpraktijken

  Als praktijkhouder heb je veel aandachtsgebieden. Natuurlijk weet je dat het slim is om jaarlijks aandacht te besteden aan contracten voor onderhoud van de airco, voor wachtkamertijdschriften, blusmiddelen, energie enzovoorts. Je komt er alleen simpelweg niet aan toe. Uitbesteden van dit soort aandachtsgebieden kan daarom een uitkomst zijn. Voorpraktijken vindt vaak allerlei verbeteringen en besparingen én regelt dit van a tot z voor je. Ook worden die contracten vanaf dat moment voor je in de gaten gehouden. Natuurlijk blijf je zelf de regie houden. Dat is slim managen. Voorpraktijken, Altijd Een Goed Contract.
 • Medentex

  Medentex

  De medentex Silver Service - Complete dienstverlening voor het afvoeren van uw tandheelkundig afval. Medentex Nederland is een gecertificeerde bedrijf voor het inzamelen, transporteren en verwerken van tandheelkundig afval en nu ca 7 jaar actief in Nederland maar met ruim 30 jaar ervaring op de tandheelkundige markt in Duitsland. Tijd en kosten besparen: medentex biedt u aan de kosten voor het afvoeren van uw milieubox tot een minimum te beperken, ongeacht de hoeveelheid afval. Met de Silver Service heeft u in één keer alles geregeld. Overtuig uzelf!